学校評価 School Evaluation

世田谷区ではすべての区立小中学校で、学校の自己評価、学校関係者評価を実施し、学校の教育活動や学校運営などの改善・充実を図り、より質の高い学校教育の実現を目指しています。
In Setagaya ward, all the Elementary Schools and the Middle Schools evaluate ourselves and receive investigations by the people concerned to develop our educational activities and managiment. So we aim to realize higher level school education.

(1)28年度学校関係者評価委員会報告書  Survey by the committee of the people concerned school

(2)28年度自己評価報告書 Self Evaluation Report

(3)28年度関係者アンケート評価 Survey on a questionnaire for the people concerned school
  1学年